Vår underbara kärlekshelg

Resor & Upplevelser, Allmänt

Godkväll söndag!
Vilken underbar weekend jag har haft med Johan. I fredags hade jag tagit ledigt från jobbet så jag började dagen med en löparrunda och sedan åkte vi till Falkenberg Strandbad. På vägen stannade vi till vid Ullared och gjorde en riktig snabbshopping, in och ut på mindre än en timme känns ändå som ett rekord på Ullared.. I alla fall för någon som åkt bil i över 2,5h. Haha! Vi fick med oss en hel del på den korta tiden måste jag säga.. gardiner, taklampa, lampskärmar, tvättmedel, sköljmedel, städmedel osv osv. En hel del bra-o-ha saker till hemmet som verkligen behövdes nu.

Vi checkade in på Strandbaden vid klockan fyra och då väntade en liten överraskning på rummet. En flaska bubbel, ett fruktfat, choklad och en ros stod så fint på nattduksbordet när vi klev in. Sååå mysigt! Vi spenderade nästan en timme på rummet innan det var dags att gå till restaurangen där vi skulle avnjuta en tre rätters innan kvällen skulle fortsätta på spaet. En heeeelt perfekt alla hjärtans dag med kvalitetstid deluxe!

Jag lovar att berätta mer om min helg senare och jag har definitivt fler bilder att visa men nu är jag ganska trött och Johan kom precis hem från sin träning så jag ska släcka ner här och sätta mig i soffan hos honom för att se en film. Idag har jag varit på tvåårskalas och firat min systerson vilket tar ut sin rätt och sedan spenderade jag några timmar till att stryka våra nya gardiner och hänga upp dem - resultatet blev dock superbra så jag är sååå nöjd och det var värt besväret :)

Ha en underbar söndagskväll, stor kram ifrån mig!

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg