Våra planer för London


Hotellet vi ska bo på ligger precis intill Hyde Park, på ovansidan med ca 10minuters promenad till Oxford Street. Ni ser hotellet till vänster och hotellrestaurangen visas på bilden nedan, superhärligt rum att äta frukost i!!

Vi ska strosa på gatorna i stan, gå i fina butiker och äta gott. Vi har bokat bord på Clos Maggiore, restaurangen som varit framröstad som en av världens mest romantiska restauranger, se bilden nedan till vänster. Vi ska även besöka Ralph's Coffee and Bar, älskar atmosfären inne på Ralph's, se nedan till höger - supermysigt och perfekt för en drink och en efterrätt!

Vi har även funderat på om vi ska åka upp i London Eye, vi har inte gjort det tidigare men om vädret är fint så kanske det är värt en tur. Jag är så fruktansvärt höjdrädd bara och vågar inte ens åka Pariserhjulet på Liseberg så vi får väl se hur det går... jag kanske svimmar där uppe och missar hela utsikten. Skulle inte förvåna mig, haha :)

Jag ska köpa min 25års present till mig själv!! Håller innerligt tummarna för att de har den inne i butiken för nu är jag så inställd på att köpa min lilla bebis att jag kommer bli väldigt besviken om jag måste vänta tills i sommar.. Ni kanske kan gissa vad det är för något med tanke på bilderna runt omkring? <3

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Åh så härligt det låter. Jag ska också till London snart 😊
nouw.com/carroat
charlottahagg
charlottahagg,
Vad roligt! När åker du och vad ska du hitta på där?? 😊 KRAM <3
nouw.com/charlottahagg
Matildaberlin
Matildaberlin,
Guuu vad underbart det låter!!! Finns det plats för en till??? =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin
charlottahagg
charlottahagg,
Haha, absolut! Vi har bokat en extraväska, du kanske kan få plats i den? 😃 . <3 KRAM!
nouw.com/charlottahagg
linnea
IP: 82.99.3.229