Vi lever nu

Allmänt
Godmorgon godmorgon!
Jag unnade mig en rejäl sovmorgon idag efter den intensiva veckan på sommarjobbet. Det har varit utbildning hela veckan och varje kväll när jag kommit hem har jag haft något planerat så det har varit väldigt stressigt. Man vill ju hinna med ALLT men det går inte.. tyvärr. Igårkväll hade jag dock sagt ifrån till alla planer som fanns och bara spenderade kvällen hemma. Det var hur mysigt som helst. Vi kunde sitta ute på altanen till sent på kvällen och sen kom Sanna, Daniel och Andreas förbi en stund. Det bästa var typ att vakna utan alarm idag på morgonen och känna sig helt utvilad. Det har jag väntat länge på!

Idag finns det dock en hel del inplanerat. Gymmet, solariet, förbi systembolaget, packa ner alla böcker från skolan för jag fick svar på tentan igår och jag lyckades kamma hem ett VG så nu lägger jag år 3 bakom mig, duscha och göra mig iordning för ikväll blir det fest hemma hos Erika. Förfest åtminstone eftersom vi ska ut till motorbanan senare på kvällen. Jag känner på mig att detta blir en riktigt bra lördag :)

Har ni några roliga planer? Fint väder?


Gillar

Kommentarer

Skönt med sovmorgon 😊 Dina blogginlägg kommer upp jättesent för mig på bloglovin... :/ Det kan dröja upp till ett dygn. Vet inte vad det beror på :S
blogg.anniesfotografier.se
Skönt att slippa ställa alarm och istället vakna när man vaknar 😊 Btw, vilken fin bild!
musicismyboyfriend.blogg.se
Amanda Johansson,
åh, du är alltid så himla fin!
amandaslivsstil.blogg.se
sarah,
W .. D,
Dålig uppdatering lottis
None