Vin en onsdagskväll

Allmänt

Godkväll fina vänner!
Det har verkligen varit en annorlunda dag idag. Jag har haft fullt upp ute hos kund idag, åt lunch på Sahara med härliga Emma som jobbar med redovisningen och sen slutade skrivaren på kontoret fungera så jag fick lite smått panik eftersom jag hade sjukt mycket som skulle göras idag. Jag fick planera om dagen en aning och jag blev tyvärr inte klar med det som jag hade tänkt mig men jag får ta det imorgon på kontoret i Vimmerby där skrivaren förhoppningsvis fungerar så jag kan scanna in samtliga dokument.

Vid klockan tre flexade jag ut från kontoret idag och åkte till sjukhuset i Västervik. Hade en tid bokad där för uppföljning men såklart får man ändå inte svar direkt utan man måste vänta ca 4 veckor på svar... jag hatar verkligen att vänta på sånt där, vill ju bara ha svar direkt så man vet om det är något fel eller inte.

Jag åkte sedan ner till Målilla och sprang 7,5km med pappa. Underbar löparrunda måste jag säga då jag krossade personligt bästa på kilometertiden för 1km, härligt! Benen bara skakade efteråt men sååå värt det. När jag sedan kom till J i lägenheten så hade han ställt upp två glas vin och en chokladkaka. Han ville muntra upp mig lite för jag lät så ledsen över telefon. Han är verkligen bäst alltså!! <3

Gillar

Kommentarer

sofieevelina
sofieevelina,
men å vad mysigt! måste få fråga var vinglasen är ifrån? 😄
nouw.com/sofieevelina
charlottahagg
charlottahagg,
Supermysigt <3 Vinglasen är inköpta på Cervera, TopTableStories heter märket 😊
nouw.com/charlottahagg

Liknande inlägg