Wedding part 6 - middagen

Bröllop, Allmänt

Alltså jag vet knappt vad jag ska säga för när middagen började då kunde Johan och jag slappna av, luta oss tillbaka och njuta av det som kändes som världens bästa show!!! Vi hade bett om en lång middag och hade därför valt att ha tre rätters och sedan en paus med golden hour-fotografering och vals innan det blev tårta så att alla hade en paus där man kunde sträcka på benen, mingla, hämta en drink i baren och dansa loss lite. Men jag kan säga att middagen var allt annat än långtråkig för shit, det hände saker heeeela tiden som var sååå roliga! Jag har tyvärr inte ens bilder på hälften men jag tror att det kommer med fotografens bilder sen, den som vill se mer kan dock gå in på min instagram där jag försökt att lägga upp lite videos osv också för att komplettera alla underbara bilder :)

Middagen började ca 16.30 med en video där Sanna och Erika presenterade sig själva som toastmadames och visade på vad de hade fått för kravlista ifrån mig (skämt såklart!) och såååå sjukt roligt!! Sedan kom de fram bakom draperiet och körde en snabbpresentation, lite info som gällde under kvällen och lite roliga tips att tänka på. Därefter serverades förrätten och direkt efter den var det dags för pappas tal. Underbara pappa höll världens finaste tal om att vi har en egen dag, bara vår dag, vår bröllopsdag! Sedan höll Johans pappa tal, min farfar, Johans bror, min syster, Jens, Bengan, tjejerna sjöng en sång, Emma läste en dikt, Erika höll ett tal och sjöng en sång och Albert höll också tal och sjöng en sång och sist men INTE minst så höll min älskade Johan ett tal som var bland det bästa på hela dagen! Det var helt GAAAAALET!!! Jag måste ge alla en stor eloge för alla tal var verkligen superbra! Alla var sååå fina, personliga, lagom långa med skämt som både var interna och som alla kunde förstå. Alltså alla tal var verkligen olika men alla hade ändå lyckats att fånga det finaste som vi har med just dom. Helt fantastiskt! Och allt under middagen var så jäkla roligt att jag inte kan beskriva det med ord, man har knappt smält allt än trots att det har gått över en månad nu! Utöver allt det ovanstående så hade Sanna filmat mig och Johan när vi svarade på olika frågor som de hade klippt ihop vilket var jätteroligt, vi hade fått massor med telegram och videohälsningar ifrån nära och kära runt om i Sverige vilket betydde hur mycket som helst!! Allt ifrån gamla arbetskamrater, klasskompisar, gamla tränare, lärare, Djurgårdens IF, Hannalicious, Mollyrustas, listan kan göras hur lång som helst! Vi körde skoleken och Johan hade fel på allt såklart, haha ;)

Alltså det hände så mycket under middagen att jag är överlycklig för att jag valde att ha min mobil och kamera nära till hands så att jag ändå fångat mycket av det på film eller bild. Det betyder hur mycket som helst!! Shotbrickan som kom in på kvällen får man inte heller glömma för det var verkligen ett moment som jag hade planerat för och som blev över förväntan eftersom Erika hade lagt in det momentet i sin sång!! OMG! Vi har verkligen världens bästa vänner och familj! Som jag sade tidigare, jag har inte ens hälften på bild här nedan men det kommer nog att komma så småningom för jag gissar på att vår fotograf fick med desto mer och dom bilderna är påväg till oss i detta nu! I CAN'T WAIT!!!! :) :)

Nästa inlägg som kommer blir lite bilder ifrån "pausen", alltså när vi hade ätit förrätt, varmrätt och efterrätt och skulle ut för att fotografera golden hour och dansa vals. Sedan gick vi såklart in igen för lite mer spex och tårta! Helt galet! Men det är vad som väntar i nästa inlägg - spoiler ;)

Gillar

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin ,
Älskar dessa inlägg <3 Bir alldeles pirrig
nouw.com/ellendelin
charlottahagg
charlottahagg,
Vad roligt att höra!! 😊 Ni får säga till om det blir för mycket bröllop 😃
nouw.com/charlottahagg
happyM
happyM,
Åhhhh så magiskt!!!! ❤️❤️
nouw.com/happym
charlottahagg
charlottahagg,
Ja, det var en helt underbar dag 😃
nouw.com/charlottahagg
oliviamalm
oliviamalm ,
Mitt hjärta smälter <3
nouw.com/oliviamalm
charlottahagg
charlottahagg,