Wedding part 7 - paus och tårta

Allmänt, Bröllop

Sjunde inlägget bland bröllopsbilderna och nu har vi kommit fram till kl 21 då våra underbara toastmadames gjorde ett break för att Johan och jag skulle gå iväg en stund med våra fotografer och videograf och ha en golden hour-fotografering. Vi var borta i kanske 20-30minuter och under den tiden hade baren öppnat och våra gäster kunde gå ut och ta sig lite frisk luft i den härliga sommarvärmen. Alltså det var så perfekt! Johan och jag fotograferades vid ängarna och dansade en sista gång innan det var dags för uppvisningen och våra gäster kunde mingla utomhus eftersom det var så galet bra väder! Vi hade aldrig kunnat göra det så bra om det inte varit för vädret :)

När vi kom tillbaka till gästerna så var det dags att dansa vals, våra toastmadames gjorde återigen ett superjobb med att ställa alla i en stor ring utomhus (vi ville verkligen dansa på gräset under bar himmel) och delade ut långa tomtebloss till dom och så fort Perfect började spelas i högtalarna så gick vi ut från tältet och ställde oss i mitten av ringen och började dansa. Woooow vilken känsla alltså! Det var MAGISKT! Finner inget annat ord som beskriver det - MAGISKT <3

Efter vår vals dansade jag med pappa, svärfar, morbror osv osv. Det blev ett antal danser innan det var dags att gå in i lokalen igen för att fortsätta våra underbara vänners show med sång, tal, spex osv. Det var helt galet så bra allt var!! Sedan var det såklart dags att skära tårtan och jag måste säga att det var hundra gånger svårare än jag någonsin kunde tro, haha! Inte som att skära en vanlig tårta precis utan nu skulle vi ta en bit av toppen på en sex-våningstårta. Det var verkligen inte det lättaste men den var så otroligt god och extra bra blev det med ett glas baileys, hihi :)

Jag tror att klockan var närmare tolv när Sanna och Erika tackade för sig och sa att kvällen/natten fortsätter ute i partytältet med världens fest. Heeeelt galet, alltså det var den bästa festen jag varit på! Jag älskar att alla var på så bra humör, dansade loss, partajade i baren, släppte loss och struntade i morgondagen men mer om det i nästa inlägg såklart!

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Jag blir helt lycklig av dessa bilder och när du berättar. WOOOW! ❤️
nouw.com/beattriicee
charlottahagg
charlottahagg,
Vad fin du är och så glad jag blir av att höra det 😃 Ett tag tänkte jag att det kanske är för mycket bröllop på bloggen nu men då får ni säga till 😊 <3
nouw.com/charlottahagg
happyM
happyM,
Åh vad drömmigt!!!!!❤️ Kram
nouw.com/happym
charlottahagg
charlottahagg,
oliviamalm
oliviamalm ,
charlottahagg
charlottahagg,
ja men verkligen, detta var så häftigt <3
nouw.com/charlottahagg
lisaoberg
lisaoberg,
Åh vad kul <3
nouw.com/lisaoberg
charlottahagg
charlottahagg,
Ja, denna dag glömmer man förhoppningsvis aldrig <3
nouw.com/charlottahagg
Angerts
Angerts,
Vilka uuuunderbara bilder!!
nouw.com/angerts
charlottahagg
charlottahagg,
Tack snälla!! Vad glad jag blir 😊 <3
nouw.com/charlottahagg

Liknande inlägg